Specialități culinare

Specialități culinare

Vă propunem pentru aperitiv:
Vă mai punem la dispoziție:
  • Meniuri complete de eveniment;
  • Ornamente mese, scaune, etc.
  • Invitații, meniuri, carduri personalizate;
  • Bar de fructe, cascada de ciocolata, sculpturi în gheață;
  • Consiliere de specialitate;
  • Un ambient plăcut cu servicii de calitate în domeniul gastronomic;
  • Cu o precomandă de numai 48 de ore vă putem oferi: purcel sau berbecuț la rotisor, ceaun sau cuptor dar și rasol de vită, gâscă ori rață. Curcan sau crap umplut sunt alte bucate alese pe care le putem pregăti, alături de ardei umpluți cu carne de rață sau sărmăluțe cu carne de gâscă și afumătură;
  • La cuptorul libanez (în pământ) putem găti tot ce vă doriți, mai puțin carne de porc  🙂  ;
  • Personalul din bucătărie este îndrumat de maestrul bucătar DAN PRODEA, recunoscut pentru îndemânarea și inventivitatea de care dă dovadă.

Chef Dan Prodea  vă recomandă:

  • Caracatiță cu trio de morcovi;
  • Confit cu pulpă de rață cu piure de măr;
  • Prepeliță cu piure de leurdă și sos de lobodă;
  • Platou bufet suedez;
  • Zacuscă de pește;
  • Porc la rotisor;
  • Pulpă de miel cu piure de păstârnac;
  • Șalău cu creveți;
  • Antricot de vită maturat 40 de zile, cu legume;
  • Ficat de gâscă cu cireșe amare;
  • Multe alte delicatese.